Home Timmerwerk Bestrating Overig werk Contact
Schuttingen en poorten

Deze schutting is gemaakt van hardhouten palen en geïmpregneerde grenen schuttingplanken. De deur is gemaakt van een stalen deurframe waarop ik de grenen planken heb bevestigd.

De planken zijn verticaal bevestigd, dit om te voorkomen dat ongenode gasten er makkelijk op en over kunnen klimmen. Geadviseerd wordt ook altijd om schuttingen die grenzen aan gemeente grond staand te maken. Dit vanwege bovenstaande reden.

Schuttingen door mij geleverd worden altijd afgeschroefd met RVS schroeven. Deze roesten niet en dit voorkomt dat planken die gaan werken de schroeven afbreken.


Deze tuinafscheiding is een dubbele tuindeur van elk 1,80 meter breed. Hierdoor kan eventueel altijd de auto op het eigen terrein gezet worden.

De stalen deurframes hangen in duimen aan de palen aan de zijkanten en zijn zowel naar binnen als naar buiten te draaien.

Ook hier zijn de planken verticaal bevestigd om te voorkomen dat er al te gemakkelijk overheen geklommen kan worden.

De linker deur kan met een grendel in de grond en een schuif aan de bovenzijde vastgezet worden. In de rechter deur zit een standaard loopslot waarmee de schutting op slot gedraaid kan worden.