Home Timmerwerk Bestrating Overig werk Contact

Voor een groot deel bestaan mijn werkzaamheden uit het leggen van bestratingen en het maken en aanleggen van borders en verhogingen.

In combinatie met het plaatsen van tuinhuisjes of overkappingen en schuttingen kan ik voor u dus de complete tuin aanpassen aan uw wensen. Denk hierbij ook aan het aanleggen van elektra door de tuin en verlichting.

Het eindresultaat is een tuin naar uw wensen waar u vele dagen en/of avonden van kunt genieten. U kiest een uitstraling die bij u past voor wat betreft de te gebruiken materialen en ik maak  samen met u een ontwerp  en een plan van aanpak.

Het grote voordeel van deze werkwijze is dat u als opdrachtgever slechts met één persoon hoeft te overleggen en er niet meerdere bedrijven aan het werk zijn in uw tuin waarbij planningen in de war kunnen raken.

Op deze manier kan er efficiënter gewerkt worden wat voor u als opdrachtgever uiteindelijk minder kosten met zich meebrengt.

.Hier is goed zichtbaar dat de funderingspalen voor  de later te plaatsen overkapping  al zijngeplaatst,  zodat er geen straatwerk meer hoeft worden uitgebroken  wanneer de overkapping geplaatst wordt