Home Timmerwerk Bestrating Overig werk Contact
Het maken van een overkapping:

Voordat ik deze overkapping maakte heb ik ook de bestrating aangelegd en de schutting vervangen. Daardoor kon ik bij het leggen van de bestrating eerst de elektra in een mantelbuis ingraven en de betonpoeren waar de staanders op komen te staan alvast plaatsen.

Dit scheelde een behoorlijke hoop breekwerk .


Het maken van een afdak tussen twee schuren:

Dit afdak zit bevestigd tussen twee schuren. Tijdens het maken van de balklaag is de uitsparing voor de lichtkoepel gemaakt. Als dakbeschot heb ik douglas vellingdelen gebruikt en als dakbedekking EPDM. De waterafvoer zit aan de voorzijde aangesloten op de bestaande hemelwater afvoer. Als afwerking een aluminium daktrim.


Het maken van een vrijstaande schuur met houthok:

Bij deze klus zijn de palen in ijzeren grondpalen gezet. In het gedeelte tegen de woning aan komt het houthok en het rechter gedeelte kan worden gebruikt als schuurtje of berging. Het dak heeft behoorlijk wat overstek zodat het niet in kan regenen omdat er geen deuren in komen.

Het leggen van een hardhouten vlondervloer:

Deze vlondervloer in een bedrijfshal heb ik samen met een collega ZZP-er gemaakt.

Als eerste zijn er tegels waterpas gelegd waarop, nadat er worteldoek overheen is gelegd WAAROP de balklaag rust. Vervolgens zijn de vlonderplanken met één centimeter ruimte rondom gelegd zodat deze kunnen werken.

Omdat deze vlondervloer binnen ligt hoefde er geen olie gebruikt te worden voor afwerking.

Overkappingen, afdaken, tuinhuisjes en vlondervloeren. Voor en na: